4gamers.be

"New Product wizard" verlaat Angry Birds-ontwikkelaar

Door Jay, 17-08-2012 13:39, bron: gamesindustry

Angry Birds blijft het enorm goed doen en het komt dan ook enigszins als een verrassing dat de laatste tijd enkele topmensen ontwikkelaar Rovio verlaten. De nieuwste in het rijtje is Julien Fourgeaud, die bij Rovio de rol van "new product wizard" op zich nam. Concreet ontwikkelde hij nieuwe concepten om ze vervolgens verder uit te werken en stippelde hij de strategische route van het bedrijf uit. Hij is nu dus vertrokken en is inmiddels aan de slag bij het nieuw opgerichte Scarlet Motors, een bedrijf dat zich richt op elektrische sportwagens. Mikael hed, CEO van Rovio, wenst Fourgeaud het beste en prijst hem om zijn ondernemerschap.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.