4gamers.be

30 miljoen mensen geregistreerd voor Origin

Door papfles, 31-10-2012 09:15, bron: computerandvideogames

Ondanks het verzet van sommigen om Origin te installeren, zijn er toch behoorlijk wat accounts te vinden op de online service van EA. Zo heeft het bedrijf bekend gemaakt dat er maar liefst 30 miljoen geregistreerde accounts zijn, waarvan zowat de helft via de mobiele weg zijn. 4 miljoen gebruikers leggen ook geld neer voor de service.

Ook zijn er al 70 andere studio's die hun games aanbieden op Origin, dus EA lijkt best tevreden te zijn met de huidige stand van zaken. Er werd wel niet gemeld hoeveel actieve accounts er momenteel zijn en hoeveel gebruikers minstens 1 keer per maand inloggen. De details werden niet meegedeeld tijdens een gesprek met de investeerders, dus naar die cijfers blijft het gissen. Heb jij een Origin-account?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.