4gamers.be

Michael Keaton zal meedoen in nieuwe Need for Speed-film

Door papfles, 07-02-2013 09:37, bron: eurogamer

Films en games zijn tegenwoordig vaak in 1 zin te vermelden en dat is deze keer niet anders. Terwijl we al Fast & The Furious 6 mogen verwelkomen binnenkort, gaat er ook een Need for Speed-film in ontwikkeling en daar mag nu een nieuwe naam aan gekoppeld worden.

Michael Keaton heeft immers een rol aanvaard in de nieuwe film. De meeste mensen zullen Keaton vooral kennen als 1 van de Batman-vertolkers, al heeft hij ook wel wat punten gescoord voor zijn rol als Beetlejuice bijvoorbeeld. Daarmee vervoegt hij Jesse Pinkman (Breaking Bad), Dominic Cooper en Imogen Poots in de cast. Hij zal de rol van een racetoernooi-organisator op zich nemen, terwijl Pinkman en Cooper racers zijn en Poots een wagenhandelaar mag spelen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.