4gamers.be

Yaaar! Glitch #03 vaart jouw richting uit!

Door YoniVL, 14-08-2013 02:01


De nieuwe Glitch is gearriveerd en zoals beloofd komen we deze maand met nog een lading E3-previews. We hebben vooral aandacht voor de drie grote consolebouwers. Allemaal kwamen ze met een boel games op de proppen om zieltjes te winnen bij het grote publiek. Oordeel zelf wie daar het beste in is geslaagd. De coverstory deze maand draait dan weer helemaal om Assassin’s Creed IV: Black Flag. We werpen een blik op de piraten en locaties in deze nieuwe game van de immens populaire reeks.


COVERSTORY

Assassin's Creed IV: Black Flag


BLIKVANGERS

inFamous: Second Son
Killzone: Shadow Fall
Forza Motorsport 5
Ryse: Son of Rome
Mario Kart 8
Call of Duty: Ghosts
Wolfenstein: The New Order
...


EN VERDER

Reviews
Indie
Film
Hardware
Comics
...

Geen tablet? Lees Glitch online!

  


Abonnementsactie

12x Glitch + Assassin's Creed IV: Black Flag hoodie


De eerste 100 abonnees mogen deze maand dankzij Archonia.com, dé webwinkel voor gaming-, tv-, en filmmerchandise, manga, comics en strips, een hoodie van Assassin’s Creed IV: Black Flag verwachten. Heb je er dus altijd van gedroomd om zelf assassin te spelen, dan kom je met een abonnement op Glitch alweer een stapje dichter bij het verwezenlijken van je droom.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.