4gamers.be

12-jarige blijft wakker om te gamen, redt familie van brand

Door Jay, 05-01-2014 00:11

In Danville (Kentucky, VS) werd de 12-jarige Jaxxyn Wood de held van de dag, of nacht, toen hij zijn familie redde van een brand in het huis. Jaxxyn was opgebleven en zat 's nachts om 03:30 nog games te spelen die hij had gekregen voor Kerstmis, toen hij een brandgeur en rook opmerkte en ontdekte dat de ijsmachine in brand stond. Hij probeerde het vuur zelf te doven, maar toen dan niet lukte ging hij acht familieleden, die al aan het slapen waren, wekken, waarna ze het huis veilig konden ontvluchten.

Iedereen overleefde de brand en het huis kon voor het grootste deel gered worden, maar er is desondanks ook heel wat schade. De brand breidde zich namelijk uit tot de eetkamer en verder is er ook heel wat rookschade. Als Jaxxyn de brand niet had opgemerkt tijdens zijn nachtelijke gamesessie, dan had het heel wat slechter kunnen aflopen.

Laat opblijven en gamen moeten op basis van dit verhaal natuurlijk niet per se verheerlijkt worden. Tijdens een interview gaf Jaxxyn ook aan dat hij wist wat hij moest doen omdat op school een brandweerman was komen spreken. Zo wist Jaxxyn dat hij zich best kon bukken en dicht bij de grond blijven om niet bevangen te geraken door de rook.


Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.