4gamers.be

Eerste singleplayer-avontuur in Hearthstone heet Curse of Naxxramas

Door papfles, 11-04-2014 16:51, bron: eu

Hearthstone: Heroes of Warcraft lijkt een schot in de roos te zijn voor Blizzard, zeker aangezien het tot voor kort vooral met blockbusters op de markt kwam. Nu er behoorlijk veel mensen met de cardgame bezig zijn komt men ook op de proppen met Curse of Naxxramas, het eerste 'avontuur' in de game. Het is een singleplayer-avontuur met een zwevende necropolis vol nachtmerries, zo legt Blizzard het uit.

Je krijgt naarmate je verder geraakt ook nieuwe kaarten met uiteindelijk een Legendary card in elk van de 5 verschillende segmenten van het spel. Je zal het spel in de loop van de komende 5 weken zien verschijnen in Hearthstone: Heroes of Warcraft en je kan zelf bepalen hoe je ervoor betaalt. Ofwel gebruik je in-game goud ofwel betaal je gewoon met je zuurverdiende centjes.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.