4gamers.be

"Mobiele games hebben nog gebrek aan creativiteit"

Door papfles, 30-06-2014 12:39, bron: pocketgamer

Mobiele games vallen niet altijd in goede aarde bij hardcore gamers, maar er zijn wel veel partijen die denken dat mobiele games zowat de toekomst zijn van de industrie. Ook Jade Raymond, een belangrijk persoon bij Ubisoft Toronto, ziet wel een mooie toekomst weggelegd voor mobiele games, maar dan moet er wel nog wat veranderen.

"Mobiele games hebben meer mensen naar gaming gebracht, maar er is nog geen creatieve boom geweest. Mobiele games gebruiken zaken die 40 jaar geleden al bestonden in games om ze nu als "innovatief" te brengen, maar dan met gokken en geld eraan geplakt", zegt Raymond. Ze geeft echter wel toe dat ze zelf meer met mobiele games bezig is dan met consolegames en dat het steeds meer deel zal uitmaken van ons dagelijks leven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.