4gamers.be

Ouya bracht ontwikkelaars niet op de hoogte van All Access Pass

Door Jay, 02-07-2014 00:11, bron: mcvuk

Er is wat ophef ontstaan rond de Ouya All Access Pass waar we het gisteren al over hadden. Het betreft een tijdelijke en beperkte promotie van Ouya die je voor 59,99 dollar een jaar lang toegang geeft tot ongeveer elke game die via de Ouya micro-console te verkrijgen is. Voor Ouya was de promotie naar eigen zeggen een test om het doelpubliek van de Ouya beter te kunnen inschatten.

Inmiddels is de promotie al uitverkocht, wat op zich mooi nieuws is, maar niet iedereen is er even blij mee. Blijkbaar heeft Ouya ontwikkelaars en uitgevers namelijk helemaal niet op de hoogte gebracht van de testpromotie, waardoor andere partijen dus ook niet konden kiezen of ze al dan niet zouden deelnemen. Het is dan ook vooral het gebrek aan communicatie waar de meeste ontwikkelaars problemen mee hebben, en niet per se de promotie op zich. Ontwikkelaars krijgen immers, ondanks de promotie, nog steeds zoals gewoonlijk 70% van het normale prijskaartje van de game.

Ouya screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.