4gamers.be

Ubisoft kondigt Assassin's Creed: Memories aan

Door papfles, 18-07-2014 00:05

De Assassin's Creed-franchise is zowat op elk platform aanwezig en dat is ook op mobiel vlak zeker zo. Nu komt daar nog een titel bij, in samenwerking met GREE ontwikkeld, namelijk Assassin's Creed Memories. Het is een free-to-play card battle game voor iOS. Het is op dit moment niet te krijgen, maar zou nog in de zomer moeten verschijnen (al is hij in sommige gebieden wel al beperkt verkrijgbaar). Je moet door de tijd reizen om medestanders te verzamelen en tegenstanders te verschalken in zowel single- als multiplayer. In totaal kan een strijd zelfs 20 tegen 20 personen worden, dus grootschalig is het kernwoord voor deze game blijkbaar.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.