4gamers.be

Rovio dient klacht in tegen Young Star Toys & Gifts

Door papfles, 24-07-2014 00:07

Rovio is niet enkel maar bezig met Angry Birds-games, want de franchise is ondertussen veel groter geworden en omvat ook heel wat merchandising, waaronder shirts en knuffels. Uiteraard willen andere partijen ook graag een graantje meepikken van zulke zaken en proberen ze gelijkaardige zaken te maken of zelfs schaamteloos te kopiëren. 

Volgens Rovio is dat ook wat Young Star Toys & Gifts heeft gedaan en daarom heeft het een klacht ingediend omdat het vindt dat diens handelsmerken geschonden worden. Men beschuldigt het bedrijf ervan "namaakkopieën" op de markt te brengen die gebaseerd zijn op de Angry Birds-franchise zonder dat men een officiële licentie van Rovio heeft verkregen.

Angry Birds: Star Wars II screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.