4gamers.be

Chaos Rings 3 dit jaar nog naar smartphones en PS Vita

Door Jay, 06-08-2014 00:06

Square Enix brengt dit jaar nog Chaos Rings 3 uit voor smartphones en de PS Vita, zo heeft de uitgever laten weten. Het betreft voorlopig wel enkel een release in Japan, waar de game midden oktober zal verschijnen. Er zal ook een beperkte oplage zijn van een retailversie in de vorm van een Prequel Trilogy Special Edition voor de PS Vita, waarmee meteen ook een recent handelsmerk van Square Enix verklaard wordt. Het betekent ook dat het een volwaardige release voor de PS Vita is en geen port van de PlayStation Mobile versie.

Chaos Rings verscheen voor het eerst in 2010 voor iOS. De game werd toen bij een beperkt publiek meteen redelijk populair, vooral omdat er destijds maar weinig mobiele JRPG adventure games beschikbaar waren. Later verschenen ook nog een prequel en een sequel.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.