4gamers.be

Battlefield: Bad Company 3 een mogelijkheid

Door Jay, 09-10-2011 01:50, bron: bf3blog

Patrick Liu van DICE liet in een interview weten dat de Bad Company-reeks nog niet dood en begraven is wat DICE betreft. Bad Company 3 dus zeker een optie, maar tegelijk werd gewezen op het feit dat die game nog een aardig tijdje op zich zou kunnen laten wachten. Liu vertelt dat DICE de ontwikkeling van de game niet uit handen wil geven om een snelle release te verzekeren. Ze willen het dus zelf doen en volgens Liu is het onmogelijk voor een studio om elk jaar een nieuw deel in een reeks af te leveren. Bovendien heeft DICE recent nog laten verstaan dat het helemaal niet hun ambitie is om elk jaar een Battlefield-titel uit te brengen.

Voorts gaat alle aandacht momenteel nog naar Battlefield 3, waarvan de lancering dichter en dichter komt. DICE zal de handen vol hebben met DLC, updates, patches en meer. Ook aan een Wii U-versie van Battlefield 3 zou nog gewerkt worden om ten vroegste ergens in 2013 te verschijnen. Kortom: Bad Company 3 behoort zeker tot de mogelijkheden, maar het zal niet voor morgen zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.