4gamers.be

Chasing Yello

Door steez, 06-07-2012 00:12

Yello de goudvis is terug in een nieuwe DreamFab titel en alweer moet hij uit de handen van zijn sadistisch baasje zien te blijven.

Onze favoriete goudvis heeft het niet getroffen. In Saving Yello moest je hem nog via allerlei obstakels en manieren zo snel mogelijk weer tot aan zijn visbokaal brengen. Nu houdt hij het écht voor bekeken en is het aan jou om Yello veilig door het water te loodsen. Dit doe je door met je iOS device links of rechts te kantelen en omhoog te vegen om over hindernissen te springen, of omlaag om er onderdoor te duiken. Terwijl je keer op keer een nieuwe afstandsrecord tracht te zwemmen verzamel je sterren die in de shop te besteden zijn aan power-ups om nog efficiënter punten te scoren of gevaren te ontwijken.

 

Waar Yello’s introductie game nog een volwaardig spel was, is Chasing Yello een makkelijk vervolg in de vorm van een ‘Endless runner’. Alles ziet er nog steeds heel kleurrijk, leuk en cartoonesk uit met grappige geluidseffectjes, daar valt niet over te klagen. De dure prijzen van de power-ups doen echter vermoeden dat dit eerder een goedkope poging is om via Yello’s naambekendheid snel wat in-game transacties te genereren. Toegegeven, er is werk gestopt in het bedenken van een flink aantal challenges die het een tijdje interessant houden, maar tenzij je erg competitief ingesteld bent en met vrienden om de bovenste positie van het leaderboard strijdt is er weinig plezier te beleven aan deze titel.

Yello groupies vinden hun idool hier in de App Store voor (0,79 €)

 

Conclusie

We zien Yello graag nieuwe spelgenres verkennen en een ‘Endless swimmer’ leek een goede keus voor een vervolg. Helaas is het een magere implementatie geworden die snel verveelt en weinig afwisseling biedt.

Positief

  • Yello is back
Score
62/100

Negatief

  • Verveelt snel
Grafisch
66%
Geluid
70%
Fun
62%
Gameplay
60%

Chasing Yello

  • Release: TBA
  • Ontwikkelaar:
  • Uitgever:

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.