4gamers.be

Coca-Cola sponsort PlayStation All-Stars Island voor iOS en Android

Door Jay, 09-08-2013 13:37

Sony en Coca-Cola (Zero) slaan de handen in elkaar en brengen PlayStation All-Stars Island gratis naar iOS en Android. Het spel is een compilatie van kleinere spelletjes op basis van enkele populaire PlayStation-franchises, zoals Uncharted, LittleBigPlanet Karting, inFamous en Gravity Rush. De hoofdpersonages van dienst zijn dan ook Sackboy, Nathan Drake, Cole MacGrath en Kat. Vier extra personages zijn Jak en Daxter, en Ratchet en Clank.

PlayStation All-Stars Island speelt zich af op een fictief eiland dat is onderverdeeld in vier zones. Elke zone vertegenwoordigt een franchise en bevat een mini-game. De mini-games zijn gebaseerd op "succesvolle mobiele gameplay" en gespeeld blijven worden tot de speler faalt. Spelers moeten speciale Coke Zero orbs verzamelen om "Make it possible" moves vrij te spelen. Per mini-game is er per personage een experience bar, die bij elke mini-game en bij elk personage gevuld moet zijn als je alle speciale moves wil. Via speciale codes op de verpakking van deelnemende Coke Zero-producten kunnen booster moves worden ontgrendeld.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.