4gamers.be

Breath of Fire 6 laat eerste screenshots zien

Door Jay, 30-12-2013 00:01

In augustus werd Breath of Fire 6: Guardians of the White Dragons aangekondigd en nu zijn de eerste screenshots van het spel de wereld ingestuurd. Ook zijn wat details onthuld over het verhaal en de gameplay.

Breath of Fire 6, dat voor browsers, iOS en Android zal verschijnen, brengt een macht die bekend staat als het Schwarz Empire, dat Dragnier, de thuishaven van de Dragon Clan genaamd Brood, heeft geplunderd. Ook het Kingdom of Wyndia is (weer) van de partij als thuis van Nina en de gevleugelde, mensachtige Wing Clan. Uit artwork blijkt evenwel dat de vleugels van Nina ontbreken.

AI-personages zullen spelers bijstaan tijdens versimpelde gevechten met een tijdslimiet, wat vermoedelijk bewust zo geïmplementeerd werd om de game geschikter te maken voor de mobiele platformen. Ook zal er een town-building systeem van de partij zijn, waarbij spelers in interactie kunnen treden met de dorpen van andere spelers, maar meer details daarover zijn er vooralsnog niet.

Breath of Fire 6 verschijnt komende zomer in Japan. Over een Westerse release is nog niets geweten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.