4gamers.be

Anno: Build An Empire aangekondigd

Door papfles, 07-05-2014 11:06

Ubisoft spreidt zijn franchises tegenwoordig over meerdere platformen, om zo te kunnen genieten van een bredere (en grotere) userbase. Dat wil dus zeggen dat gekende franchises niet enkel op pc of console uitkomen, maar ook een verlengde krijgen op smartphones of tablets. Dat is ook het geval bij de Anno-franchise die nu naar iPad zal komen in de vorm van Anno: Build An Empire. Deze game zal je eilanden schenken die je mag volbouwen met tal van constructies om je bewoners gelukkig te houden, met een besturing die gericht op de touchmogelijkheden van de iPad. Veel meer duidelijkheid over een releasedatum of prijs werd nog niet meegegeven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.