4gamers.be

Fall Out Boy komt met eigen Flappy Bird-kloon

Door Jay, 12-02-2014 15:51

Update: beelden beschikbaar.

Origineel

Flappy Bird is de laatste dagen uitgebreid in het nieuws geweest en van die aandacht proberen verschillende partijen te profiteren. Zo zijn er al talloze klonen verschenen, vaak van obscure ontwikkelaars die er dan meteen ook een hoop microtransacties in hebben gepropt. Ook Fall Out Boy spirngt mee op de kar van Flappy Bird. De groep liet via zijn website weten dat Fall Out Bird later deze week, wanneer het is goedgekeurd, zal verschijnen voor Android en iOS.

Het spel werd blijkbaar op één dag gemaakt, maar wat de game precies inhoudt, is niet bekend. Vermoedelijk gaat het om een redelijk duidelijke kloon van Flappy Bird, maar dan met de bandleden in plaats van een geel vogeltje.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.