4gamers.be

Fox News wijst erop dat mogelijke seriemoordenaar Dark Souls speelde

Door Jay, 22-02-2014 00:09

De VS is tegenwoordig enigszins in de ban van de 19-jarige Miranda Harbour, die naar eigen zeggen heel wat mannen heeft vermoord, waarvan de eerste toen ze zelf nog maar 13 jaar oud was. Hoeveel het er precies zijn, weet ze niet, omdat ze naar eigen zeggen bij de 22ste is gestopt met tellen.

Rond de zaak zijn heel wat vragen, voornamelijk over de geloofwaardigheid van Harbour. Het lijkt immers erg onwaarschijnlijk dat een meisje van haar gestalte erin slaagt om meer dan 22 mannen te vermoorden in amper 6 jaar tijd en dan nog in vijf verschillende staten. Ook zijn er vragen over wie haar slachtoffers precies zouden zijn, aangezien er niet meteen verdwijningen zijn gesignaleerd van mannen die aan haar zaak gekoppeld zouden kunnen worden. Harbour zelf zegt echter dat ze bewijs kan aanleveren, hetgeen ze in de loop van de komende weken zou doen. Voorts zegt ze ook geïnspireerd te zijn door een satanische sekte waar ze lid van zou zijn, maar ook daarover bestaat twijfel.

Intussen worden natuurlijk karakterschetsen gemaakt door de media en bij Fox News wijzen ze erop dat er heel wat zaken niet duidelijk zijn, zoals hierboven beschreven staat. Vervolgens zegt men iets wat men wél weet, namelijk dat Harbour een affiniteit heeft of had voor de game "Dark Soul", wat eigenlijk Dark Souls moet zijn, volgens Fox News een "erg duistere game waarin veel gedood wordt". Klopt natuurlijk, maar velen zullen zich afvragen hoe relevant het is voor de zaak. Voor Fox News, dat we vaker games betrekt bij dergelijke zaken, blijkbaar wel relevant genoeg om het even te vermelden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.