4gamers.be

Obama prijst The Witcher 2, krijgt The Witcher 3

Door Jay, 04-06-2014 00:04

In 2011 bracht president Barack Obama een bezoek aan Polen en toen kreeg hij van de Poolse eerste minister een exemplaar van The Witcher 2: Assassins of Kings, omdat de game deel uitmaakt van de nationale trots. Dezer dagen trok de president van de VS opnieuw naar Polen en opnieuw kwam The Witcher ter sprake. Obama verwees tijdens een toespraak namelijk naar zijn vorige bezoek aan het land en sprak met de nodige lof over de game, al moest hij wel toegeven dat hij The Witcher 2 niet echt gespeeld heeft.

De laatste keer dat ik hier was, gaf [eerste minister] Donald me een geschenk, de videogame die hier in Polen ontwikkeld werd die fans over heel de wereld voor zich won, The Witcher," vertelde Obama. "Ik beken, ik ben niet zo goed in videogames, maar er is mij gezegd dat het een geweldig voorbeeld is van de plaats van Polen in de nieuwe globale economie. En het is een eerbetoon aan de talenten en de werkethiek van de Poolse mensen, evenals aan het wijze rentmeesterschap van Poolse leiders zoals eerste minister [Donald] Tusk."

Bij CD Projekt RED zijn ze alvast vereerd om door Obama vermeld te worden en de president krijgt in februari volgend jaar een exemplaar van The Witcher 3: Wild Hunt toegestuurd, al zal Obama ook die game vermoedelijk niet spelen natuurlijk.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.