4gamers.be

Free-to-play Hitman: Sniper aangekondigd

Door Jay, 05-06-2014 16:40

Square Enix Montreal, de studio achter het turn-based Hitman Go voor iOS en Android, hebben Hitman: Sniper aangekondigd. De game is free-to-play en verschijnt later dit jaar voor tablets en smartphones.

Hitman: Sniper lijkt wat weg te hebben van de Sniper Challenge die IO Interactive lanceerde in aanloop naar de release van Hitman: Absolution. Hitman: Sniper zou een grootste, competitieve sniping game zijn met een focus op het subtiel uitschakelen van doelwitten. Er worden scenario-gedreven contracten voorzien met verschillende doelwitten en opdrachten, die je steeds opnieuw kan uitvoeren om zo te proberen een betere score te halen voor de online leaderboards.

Hitman: Sniper zal zoals gezegd free-to-play zijn, maar Square Enix Montreal maakt er geen geheim van dat er in-app aankopen mogelijk zullen zijn. Op die manier wil men het de speler mogelijk maken om zijn of haar eigen ervaring te bepalen. Zo kunnen spelers tegen betaling sneller toegang verkrijgen tot bepaalde contracten, of hun sniper rifle upgraden. Dit zijn zaken die je ook kan doen door de game gewoon te spelen, maar wie wil, kan het dus ook door er gewoon centjes aan uit te geven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.