4gamers.be

The Witcher: Battle Arena verschijnt eind dit jaar

Door papfles, 02-07-2014 00:05

Free-to-play en MOBA gaan vaak hand in hand, maar het zijn termen die velen niet hadden verwacht bij The Witcher, een franchise die hardcore gamers nauw aan het hart ligt. Toch onthult CD Projekt Red nu ook diens eigen MOBA, The Witcher: Battle Arena. Deze game zal specifiek op mobiele toestellen gericht zijn en men benadrukt dat het een "free" game is. Je zal dus wel kunnen betalen voor wat opsmukzaken (die je binnen een week moet kunnen krijgen door te spelen), maar in essentie is de game gratis en kan je alles verwezenlijken door gewoon te spelen. "Je zal voornamelijk betalen als je tijd wil besparen. [...] Er zitten echter geen pay-to-win elementen in ons spel", benadrukt het team, want dat zou "tegen de filosofie van het bedrijf" zijn.

Men wou de franchise uitbreiden en men zag een kans voor een MOBA op mobiele platformen, "omdat het niet slim zou zijn om het op te nemen tegen partijen als League of Legends en DOTA 2". In het spel krijg je wel geen mobs om te farmen, maar is het puur een confrontatie tussen helden uit het Witcher-universum. Elke held heeft 3 vaardigheden, waarvan 1 speciaal is. Een gemiddeld potje zou zowat 10 minuten moeten duren. Het spel zal in het vierde kwartaal verschijnen, voor iOS, Android en Windows (allemaal zowel smartphone als tablet).

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.