4gamers.be

2K staat centraal in nieuwe Humble Bundle

Door papfles, 09-07-2014 09:13, bron: https://www.humblebundle.com/

De Humble Bundle is, voor zij die niet op de hoogte zijn van het systeem, een verzameling games die je eigenlijk aan een bodemprijsje op de kop kan tikken en waarbij je kan kiezen om je zelfgekozen bedrag te verdelen over de ontwikkelaar en een goed doel. Deze keer is het de Humble 2K Bundle, waarbij 2K-games dus in het pakketje verwerkt zitten. Bioshock, The Bureau: XCOM Declassified, The Darkness II zitten in het basispakket, maar je krijgt ook nog andere games als je bepaalde betaalgrenzen overschrijdt. Bioshock 2, Spec Ops: The Line en Mafia II zijn te vangen voor gemiddeld 7,26 dollar (op het moment van schrijven) en  Xcom: Enemy Unknown, Bioshock Infinite kan je krijgen als je meer dan 20 dollar geeft en er zouden nog games bijkomen naarmate de tijd verstrijkt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.