4gamers.be

Pocket MapleStory aangekondigd, bevat online multiplayer

Door Jay, 21-07-2014 09:15

Van MapleStory bestaat reeds een mobiele versie in de vorm van MapleStory Live, maar die game heeft enkel een singleplayer. Nu heeft Nexon Pocket MapleStory onthuld, dat wel een online (real-time) multiplayer bevat. De game zou meer dan 400 quests bevatten en vijf soorten van speelbare personages, die je op verschillende manieren zal kunnen aanpassen. Ook features van de pc-versie, zoals het job systeem, guild en market, zijn van de partij.

Pocket MapleStory zou in september verschijnen in Zuid-Korea en in oktober zou Japan aan de beurt zijn. Of de game ooit ook in het Westen gelanceerd wordt, is niet bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.