4gamers.be

Deze controller leidt tot betere orgasmes

Door Jay, 02-08-2014 15:40

Iedereen wil fit zijn maar de weg naar het bereiken van dat doel is niet voor iedereen even makkelijk. Daarom wordt sporten of bewegen in het algemeen tegenwoordig vaak in een meer entertainende formule gegoten. Denk daarbij maar aan zaken als Just Dance of Wii Fit. Het nieuwe "Skea" volgt ongeveer hetzelfde principe, zij het misschien net iets anders.

Just Dance en Wii Fit laten je redelijk algemeen bewegen, maar Skea, dat staat voor Smart Kegel Exercise Aid, richt zich op het trainen voor één soort spieren, zijnde de bekkenbodemspieren. Sterkere bekkenbodemspieren zorgen er onder meer voor dat je, naarmate je ouder wordt, meer controle over je blaas behoudt, en voor vrouwen kunnen sterkere bekkenbodemspieren goed zijn voor het seksleven doordat er (betere) orgasmes bereikt kunnen worden. Waren orgasmes sowieso al geen probleem, dan kan het trainen van de bekkenbodemspieren ervoor zorgen dat er daaromtrent in de toekomst geen problemen ontstaan, doordat ze stevig blijven en niet te hard lijden onder bijvoorbeeld geboortes van kinderen. Deze spieren trainen heeft dus zo zijn voordelen, alleen is het, net zoals trainen in het algemeen vaak, voor veel mensen te veel moeite om zich met de oefeningen bezig te houden. De Skea zou daar iets aan moeten veranderen, maar hoe precies?

De Skea is eigenlijk een soort controller, zij het verre van een traditionele, die op het eerste zicht misschien wat doet denken aan een vibrator. Geheel onlogisch is dat niet, aangezien vrouwen de Skea in hun vagina moeten inbrengen. De Skea beschikt over een sensor die detecteert wanneer vrouwen hun bekkenbodemspieren samentrekken, waarna via Bluetooth een signaal wordt verzonden. De Skea staat namelijk in contact met de smartphone van de gebruiker, waar een endless running game wordt gedraaid. Onderweg zijn er obstakeles waarover je moet zien te springen, en dat kan dus door de bekkenbodemspieren samen te trekken. De Skea vibreert ook telkens je het exact goed doet, bij wijze van beloning, vermoeden we.

Wanneer de Skea precies zal verschijnen, is niet geweten. Om te beginnen valt het zelfs nog af te wachten of er nog verder wordt gegaan met het project, want momenteel is via Kickstarter nog maar 11.000 dollar van de benodigde 38.000 dollar verzameld, en dat met nog maar 12 dagen te gaan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.